Znakovi koji otkrivaju da li vas voli!Pitate se da li vas on stvarno voli? Niste sigurni kako pročitati znakove koje vam šalje? Vjerovale ili ne, postoje znakovi koji vam pokazuju da vas voli i jednom kada ih naučite prepoznati, život će vam postati lakši, javlja Ezinearticles.com.

Govori vam to često

Muškarci koji su ludo zaljubljeni u neku ženu, imaju potrebu to reći otvoreno. Iako, za mnoge muškarce izgovoriti te dvije riječi nije nimalo lak posao.

 

Često vas zove

Ako vas zove često kada ste odvojeni, to je siguran znak da je zaljubljen u vas. Ako vam šalje poruke ili e-mailove dok ste na poslu ili putovanju, budite sigurni da mu jako falite.

Sluša vaše probleme

Muškarac koji se nikada ne raspituje o vašem životu, vjerovatno nema baš jake osjećaje prema vama. Ako je spreman napustiti sve i slušati vas satima, znajte da vas obožava.

Pamti sve što volite

Kada mu je stalo, zapamtit će ili zapisivati sve, od restorana koje volite do knjiga koje čitate. Tako će vas znati iznenediti u svakoj prilici i pogoditi upravo ono što ste željeli.

Dijeli s vama vaše strahove i snove

Muškarac koji vas voli, otvoreno priča o svojim strahovima i snovima. Ako je previše zatvoren i gotovo nikada vam se ne povjerava, to bi moglo značiti da nije baš zainteresiran.
(TotalPortal)


Komentari (1)add comment

popo kaze:

21 Kolovoz, 2012
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy