Znakovi koji otkrivaju da li vas voli!Pitate se da li vas on stvarno voli? Niste sigurni kako pročitati znakove koje vam šalje? Vjerovale ili ne, postoje znakovi koji vam pokazuju da vas voli i jednom kada ih naučite prepoznati, život će vam postati lakši, javlja Ezinearticles.com.

Govori vam to često

Muškarci koji su ludo zaljubljeni u neku ženu, imaju potrebu to reći otvoreno. Iako, za mnoge muškarce izgovoriti te dvije riječi nije nimalo lak posao.

 

Često vas zove

Ako vas zove često kada ste odvojeni, to je siguran znak da je zaljubljen u vas. Ako vam šalje poruke ili e-mailove dok ste na poslu ili putovanju, budite sigurni da mu jako falite.

Sluša vaše probleme

Muškarac koji se nikada ne raspituje o vašem životu, vjerovatno nema baš jake osjećaje prema vama. Ako je spreman napustiti sve i slušati vas satima, znajte da vas obožava.

Pamti sve što volite

Kada mu je stalo, zapamtit će ili zapisivati sve, od restorana koje volite do knjiga koje čitate. Tako će vas znati iznenediti u svakoj prilici i pogoditi upravo ono što ste željeli.

Dijeli s vama vaše strahove i snove

Muškarac koji vas voli, otvoreno priča o svojim strahovima i snovima. Ako je previše zatvoren i gotovo nikada vam se ne povjerava, to bi moglo značiti da nije baš zainteresiran.
(TotalPortal)


Komentari (1)add comment

popo kaze:

21 Kolovoz, 2012
Glasovi: +0

Napišite komentar

busy

Pridružite nam se na facebook-u

Prijateljski linkovi

DomZa5
Online pomoć za (pre)zaposlene žene koje uz posao žele sklad u obitelji i domu. Provjerite naše praktične savjete, te alate kao što su tjedni jelovnik, tjedni plan čišćenja i ovaj tjedan organiziramo.
Slavonija-Info.com
Najveći regionalni portal Slavonije!

Prijateljski linkovi

DrumTiDam.info
Život, pokret, ritam, kreativnost... Sve što bi dalje nabrajali samo je dio Života kojeg mi slavimo na našim stranicama. Bubnjanje, ples, cirkus, afrika, eko, etno, koncerti, festivali
Stipe.Dumancic.org
kutak za pravi trenutak, blog našeg prijatelja... :)

Prijateljski linkovi

MojaAkcija.hr
Naša je misija korisnicima uštedjeti vrijeme i novac tako što ćemo točne informacije o najnižim cijenama i povoljnim akcijama učiniti, na jednostavan i brz način pristupačnima.
OsijekOnline.hr
Osijek online, nezavisni portal grada Osijeka

Prijateljski linkovi

Imamnovac.com
Svaki čovjek koji radi na sebi i poboljšanju svog života zaslužuje svu moguću pomoć.
Smee.hr - Bamboo solutions
Egzotični bambusov parket, koji je osnova djelovanja Smeea, je proizvod budućnosti koji se tek u zadnje vrijeme probija na tržišta Europe.